Sinds het begin van de coronapandemie stelt Greenbizz alles in het werk om de sanitaire maatregelen te respecteren die de overheid voorschreef. Onze ingevoerde maatregelen zijn onder andere: een mondmasker dragen in onze gemeenschappelijke ruimtes, hydroalcoholische gel ter beschikking zetten, aanzetten tot thuiswerken, affiches die verzoeken afstand te houden, …

Van zodra de lockdown opgeheven werd in de zomer en we onze deuren heropenden, hebben we ook de capaciteit van onze zalen aangepast zodat sociale distancing zo goed mogelijk gerespecteerd kon worden. Onze info-covid-fiche verzamelt alle beschikbare informatie betreffende de huur van onze zalen : https://www.greenbizz.brussels/content/uploads/2020/09/info-coronavirus-location-de-salle-Greenbizz-NL.pdf

We kondigen met blijdschap aan dat onze moeite geloond heeft. Zo behaalden we het « Health & Safety » label, uitgereikt door Visit.brussels !
Het doel van dit label is het nationale en internationale publiek te informeren en gerust te stellen over de gezondheidsmaatregelen die door de toeristische en evenementenlocaties in Brussel worden genomen. Het label garandeert dat wij voldoen aan de algemene regels die voor onze sector gelden.

Om dit label te verkrijgen, hebben wij protocollen opgesteld met algemene maatregelen en preventieregels die specifiek zijn voor onze activiteit : het organiseren van evenementen. Deze protocollen, die duidelijk afgebeeld zijn aan onze receptie en in ons gebouw, leggen aan iedereen die Greenbizz bezoekt uit hoe hij of zij in alle veiligheid van onze gemeenschappelijke ruimtes kan genieten.

SOCOTEC, het bedrijf dat de certificering toekent en dat al meer dan 20 jaar actief is in de sector van gezondheid en veiligheid, kan op elk moment een willekeurige controle uitvoeren bij elk van de labelhouders.

Al blijft thuiswerken voorlopig de regel, toch hopen we dat dit label in de toekomst een extra steun zal bieden bij de organisatie van onze evenementen van zodra dit weer mogelijk is. Ondertussen blijven we de gezondheidsmaatregelen in een goed humeur toepassen !