Verschillende bedrijven hebben zich de afgelopen maanden bij ons aangesloten, waaronder Agifly, die we met plezier verwelkomen in onze kantoren sinds september.

Agifly is een digitaal agentschap van co-creatie met een uitgebreide ervaring in IT design en ontwikkeling. Hun team biedt verschillende diensten aan in co-creatie formaat zoals Design Thinking (UX/UI), Desktopontwikkeling, Webapp ontwikkeling, en Mobiele ontwikkeling.

Het feit dat ze voor Greenbizz kozen is geen toeval, aangezien dat duurzaamheid ten volle deel uitmaakt van hun waarden.

Onlangs ontwikkelden ze het platform www.monquickscan.be voor de SPW Energie, in samenwerking met PMP vzw in het kader van het LIFE BE REEL project. Dit platform geeft de mogelijkheid om in enkele kliks, en zonder tussenkomst van een professional, de energieprestatie van een eengezinswoning in te schatten. Ook geeft het aanbevelingen om het gebouw te verbeteren en om ten minste het EPB A-label te behalen, een doelstelling van Wallonië voor 2050. Dit instrument is in wezen bedoeld om de burgers bewust te maken van het verbeteringspotentieel van hun gebouw.

Agifly heeft ook net een aanbesteding gewonnen bij de stad Gent, waarvoor ze www.checkjehuis.be zullen herontwikkelen.