Op 2 oktober neemt Greenbizz.brussels deel aan de Open bedrijvendag!

U hebt altijd al eens kennis willen maken met Greenbizz.brussels, ons prachtige gebouw van binnen willen bewonderen, meer te weten willen komen over de incubator of wat ons bedrijf zoal doet, onze infrastructuur bezoeken? Dan is dit de perfecte dag voor u! Op zondag 2 oktober openen wij van 10 tot 17 uur onze deuren voor bezoekers.

Kleine bonus: we organiseren rondleidingen en u krijgt de gelegenheid om twee van onze ondernemers te ontmoeten. Vincent, de ontwerper van Tommy’s Gazette, een ecologische kattenbakvulling gemaakt van gerecycled papier, en Quentin, de oprichter van fairtrade koffiebranderij Mamé Noka, zullen u graag de ateliers laten zien waar zij werken.

Goed om te weten: in het kader van de Open bedrijvendag organiseert Provelo 2 bezoeken per fiets aan verschillende projecten in de kanaalzone: Greenbizz.brussels, Slachthuizen/Foodmet, Bedrijvencentrum Dansaert, Bedrijvencentrum De Molenbeek en Hotelruimte Belle-Vue. Inschrijving verplicht op dit adres.

We verwachten een grote opkomst!